Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για το εξωτερικό μέρος του σπιτιού σας!

Όταν πρόκειται για την διακόσμηση του σπιτιού μας, πάντα την εναρμονίζουμε με την κάθε εποχή του χρόνου και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια... γιορτή που τόσο αγαπάμε όπως είναι τα Χριστούγεννα. Εκτός βέβαια από τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού, τα Χριστούγεννα μας δίνεται περισσότερο η δυνατότητα να διακοσμήσουμε και το εξωτερικό μέρος του σπιτιού μας ώστε να τραβήξουμε τα βλέμματα όλων στη γειτονιά μας! Διαβάστε παρακάτω μερικές πολύ όμορφες ιδέες!

Είναι αλήθεια πώς το εξωτερικό μέρος του σπιτιού δεν είναι τόσο σημαντικό όσο το εσωτερικό μέρος μιας και περνάμε πιο πολύ χρόνο μέσα στο σπίτι παρά έξω από αυτό. Παρόλα αυτά όμως είναι πολύ σημαντικό να στολίσουμε και το εξωτερικό μέρος του σπιτιού μας γιατί έτσι μπορεί να επηρεαστεί σημαντικά η ψυχολογία μας, με θετικό τρόπο πάντα, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Πρώτο βήμα:
Πρώτο και πιο σημαντικό βήμα από όλα τα παρακάτω είναι να καθαρίσετε το εξωτερικό μέρος πολύ καλά ώστε να είναι κατάλληλο για στολισμό. Ξέρουμε ότι η καθαριότητα είναι ίσως από τα πιο βαρετά πράγματα που πρέπει να κάνει κάποιος αλλά είναι κάτι απαραίτητο αν θέλετε να έχετε ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας!








Δεύτερο βήμα:
Στη συνέχεια συγκεντρώστε ότι όλα σας τα φυτά και τις γλάστρες σε ένα σημείο ώστε να ξεκινήσετε να τα τοποθετείται πιθανόν σε νέα σημεία.



Τρίτο βήμα:
Αν έχετε λοιπόν γλάστρες έξω από την πόρτα σας ή στην αυλή σας τότε στολίστε τις με χρωματιστά λαμπάκια και γεμίστε τις, αν είναι δυνατό, με πολλά και όμορφα στολίδια, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι θα βλάψετε κάποιο από τα φυτά σας.






Τέταρτο βήμα:
Τέλος, αγοράστε “τεχνητό χιόνι”, στην πραγματικότητα είναι κάτι σαν αφρολέξ, και τοποθετήστε το στα κατάλληλα σημεία ώστε να δώσετε την ψευδαίσθηση του χιονιού έξω από το σπίτι σας.
Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι δικές μας προτάσεις οι οποίες δεν είναι απόλυτες, η φαντασία σας είναι το όριο!










petitemaisonblog.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: